22 juli 2024 open, vanaf 08:00 — 024 323 444 8 Afspraak maken
Gevel van ons pand aan de Pontanusstraat in Nijmegen

Over Autobedrijf Starfit

Wij zijn een kleine autogarage in het centrum van Nijmegen. We zijn al meer dan 40 jaar actief. Als universeel autobedrijf zorgen we ervoor dat iedere automobilist onderweg kan blijven, en als het een keer tegenzit snel weer onderweg kan zijn.

Autogarage voor meer dan alleen reparaties

Als autogarage doen wij meer dan alleen reparaties. Bij ons kunt u terecht voor snelservice van kleine maar belangrijke reparaties (banden, uitlaten, ruitenwissers, etc.), APK keuringen, schadeherstel werkzaamheden en occasions. Wij helpen u graag met:

Service hoog in het vaandel in onze garage

Uiteraard gebeuren alle reparaties in goed overleg. Ook maakt u bij ons duidelijke prijsafspraken en heeft u een vast aanspreekpunt. Maar daarnaast mag u ook van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen om bij langdurige reparaties te zorgen voor vervangend vervoer.

Passie voor alles met vier wielen

In ruim 40 jaar hebben we veel voorbij zien komen, en hebben we veel geleerd. Maar omdat de technische ontwikkelingen hard gaan, is het belangrijk dat onze monteurs op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Dat gebeurt deels door scholing, maar ook door hun liefde voor alles op vier wielen. En komen we er 'n keer niet uit? We hebben goed contact met de dealers en andere professionals die ons graag helpen.