Nu open, tot 17:00 — 024 323 444 8 Afspraak maken
Gevel van ons pand aan de Pontanusstraat in Nijmegen

Over Starfit

Wij zijn een klein autobedrijf dat al bijna 40 jaar actief is in het centrum van Nijmegen. Als universeel autobedrijf zorgen we ervoor dat iedere automobilist onderweg kan blijven, en als het een keer tegenzit weer snel onderweg kan zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een andere auto.

Meer dan alleen reparaties

Als autobedrijf doen wij meer dan alleen reparaties. Bij ons kunt u terecht voor snelservice van kleine maar belangrijke reparaties (banden, uitlaten, ruitenwissers, etc.), APK keuringen, schadeherstel werkzaamheden en occasions. Lees meer over waar we u mee kunnen helpen.

Service hoog in het vaandel

Uiteraard gebeuren alle reparaties in goed overleg. Ook maakt u bij ons duidelijke prijsafspraken en heeft u een vast aanspreekpunt. Maar daarnaast mag u ook van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen om bij langdurige reparaties te zorgen voor vervangend vervoer.

Passie voor alles met vier wielen

In ruim 30 jaar hebben we veel voorbij zien komen, en hebben we veel geleerd. Maar omdat de technische ontwikkelingen zo hard gaan, is het belangrijk dat onze monteurs op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Dat gebeurt deels door scholing, maar ook door hun liefde voor alles op vier wielen. En komen we er 'n keer niet uit? We hebben goed contact met de dealers en andere professionals die ons graag helpen.