maandag open, vanaf 08:00 — 024 323 444 8 Afspraak maken

Glasherstel

Sterretje in de ruit van uw auto? Starfit repareert deze snel en vakkundig. Vaak zelfs gratis. Kleine beschadigingen in de ruit repareren we, bij grote beschadigingen vervangen we de ruit volledig.

Repareren als het kan, vervangen als het nodig is

Een ster in uw vooruit is vervelend. Zeker als deze precies in uw gezichtsveld zit. Gelukkig kan een ster (tot de grootte van een 2-euro-muntstuk) in uw ruit meestal gerepareerd worden. De ruit wordt dan met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld. Als u blijft rijden met een ster in uw ruit, bestaat de kans dat deze barst. Vervanging is dan noodzakelijk.

WA (beperkt) casco verzekerd? Uw verzekering betaalt

Of u ruitschade zelf moet betalen of niet hangt af van de dekking van uw autoverzekering. Als u een WA-verzekering met beperkt casco of volledig casco hebt, is ruitschade meestal gedekt. Het claimen van deze schade heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting, de premie gaat niet omhoog. Een WA-verzekering dekt alleen de schade die u met uw auto toebrengt aan anderen. Met een WA-verzekering moet u dus zelf de schade betalen.

Reparatie van uw ruit

  • Volledig herstel met speciale hars en gereedschappen